Vernieuwd! Fusio Dose

Gepubliceerd op 27 september 2022 om 14:33

6 concentre's en 5 boosters, 30 verschillende gepersonaliseerde combinaties. Vernieuwde haartechnologien en krachtige huidverzorgingsingredienten komen samen in de Fusio Dose van Kerastase.

Fusio Dose een exclusieve in salon service. De behandeling bestaat uit een gepersonaliseerde mix van een concentré en een booster die de secundaire en primaire haarbehoeften aanpakken in één krachtige verzorging. Fusio Dose maakt de hairstylist in de salon klaar door de concentre's en boosters te mixen.

Er is maar een krachtige verzorgingsshot nodig om een flinke boost aan het haar te geven. De snelle, gemakkelijk aan te brengen infusie zet miljoenen actieve druppels onmiddellijk op het haar af voor een directe transformatie. 

Aan de nieuwe Fusio Dose zijn ingrediënten uit de skincare toegevoegd. Denk aan hyaluronzuur, niacinamide, proteïne en collageen die zorgen voor een optimaal resultaat. Fusio Dose is een snelle behandeling, verzwaard het haar niet, geeft een maximale verzorging en zorgt voor een geweldig kleurbehoud.